Pohjoisen sukkasaaga osa 1

Kautta aikojen on maailma ollut täynnä toinen toistaan upeampia tarinoita, saagoja, jotka ovat syntyneet ihmisten kokemuksista. Aika on niitä värittänyt ja niihin jotakin lisännyt. Tarinat ovat muuttuneet ja tulevat aina muuttumaan ajan saatossa, mutta aina niissä on mukana myös jotain vanhaa ja aitoa.
Eräänä aamuna seisoin pohjoisen Lapin pimeässä. Kaivelin piparkakkusuklaan palasia taskustani ja bongailin tähdenlentoja taivaalta. Olin pyöritellyt päässäni uuden sukkakirjan tekemistä, mutta halusin siitä jotain merkittävää. Haluaisin siitä asian, joka säilyisi sukupolvilta toisille, kuin pohjoisen saaga. Näin syntyi tämä kirjasarja. Pohjoisen Sukkasaaga.
Toivon, että nautit kirjasta ja löydät malleista kerta toisensa jälkeen jotain uutta, jotain ilahduttavaa ja iloa elämään ja tekemiseen. Toivon, että olet itsellesi armollinen virheiden suhteen sillä ei ole tarkoitettu, että ihmisen käden jälki olisi verrattavissa koneen jälkeen. Uskalla valita uusia värejä ja antaa puikkojen kilistä.
Löydät tästä kirjan ensimäisestä osasta 20 kirjoneulesukkamallia. Osa niistä on julkaistu aiemmin kirjassani Luonnon rytmi, halusin kuitenkin liittää ne tähän mukaan ja halusin niiden olevan osa tätä saagaa, joka mukanamme kulkee.
Annetaan puikkojen kilistä! 

Sisältää mallit: Linnanjuhlat, Aallon alla, Harmaja, Ampumahiihto, Iloinen luuranko, Iloinen vasikka, Palokärki, Kevään kuiskaus, Ruususet, Sammakkoinen, Sydänpuu, Jääpitsi, Valentine, Unikukka, Rytmi, Farmilehmä, Farmipossu, Farmisonni, Farmikalkkuna ja Hevosvoima. 

Kovakantinen

104 sivua

ISBN-13: 9789528021759

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 27.02.2020

Kieli: englanti

Värillinen sisältö: Kyllä

Saatavana e-kirjana: kyllä

Tilaa kustantajan verkkokaupasta
-> Pohjoisen sukkasaaga (bod.fi)

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita