Pohjoisen sukkasaaga osa 2

Elämä kuljettaa eteenpäin ja tätä Pohjoisen sukkasaaga kirjasarjan toista osaa taitan meren äärellä Porin suunnalla. Tammikuisena, lumettomana talvena voin kävellä hiekkarannalla ja tuntea myrskytuulen. Luonto on vaan niin tärkeä. Ja niin upean koskettava.
Tämän toisen osan malleista iso osa on syntynyt myös luonnon innoittamana. Löytyy monenmoista eläintä ja muita luontoaiheita. Sukkien ulkonäköön voi vaikuttaa hurjan paljon myös valitsemalla omaan silmään sopivat värit ja langat. Uskomatonta miten erilaiset sukat voikaan samalla mallilla tulla, jos värit muuttuvat.
Löydät tästä kirjan toisesta osasta 20 kirjoneulesukkamallia. Kaikki tässä sukkakirjassa olevat mallit ovat ennen julkaisemattomia, paperille painamattomia, ne on olleet aiemmin vain sähköisesti saatavissa.
Jatketaan harjoituksia ja laitetaan puikot laulamaan. Poistetaan stressiä ja parannetaan maailmaa yhdessä. 

Pohjoisen sukkasaaga - sarjan toinen osa joka sisältää 20 uutta kirjoneulesukkamallia: Vihreä käärme, Tiibetin kukka, Seepra, Syksy, Ahven, Antilooppi, Sininen pääsiäinen, Hello panda, Isä, Leppäkerttu, Farmikukko, Mustikkametsä, Sateenkaarielämä, Enkelit, Noppaleikki, Äiti, Talvipuutarha, Hillasuolla, Narsissit ja Uusi armeija.

Kovakantinen

104 sivua

ISBN-13: 9789528021179

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 30.01.2020

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Saatavana e-kirjana: ei

Tilaa kustantajan verkkokaupasta
-> Pohjoisen sukkasaaga (bod.fi)

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita